Tresčie závitky na diabolský spôsob – recept
V miske zmiešame horčicu, trošku korenia, posekanú petržlenovú vňať a sardely, ktoré sme...
Tresčie závitky na diabolský spôsob – recept
V miske zmiešame horčicu, trošku korenia, posekanú petržlenovú vňať a sardely, ktoré sme...
Husárske pečené mäso – recept
Mäso, ktoré sme vložili do posolenej vriacej vody, varíme do polomäkka spoločne so zeleninou,...
Buchtičkový prstenec s medovým maslom
Zohrejeme si mlieko a pomarančovú kôru na malej panvici. Keď sa z nich začne pariť, dáme...
Zelená fazuľka dusená s anglickou slaninou – recept
Slaninu opražíme, pridáme maslo a pokrájanú fazuľku. Ochutíme cesnakom rozotretým so...
Székelský guláš – recept
Mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky dáme do hrnca s na drobné kúsky pokrájanou...
Banánový zákusok – recept
Žĺtky vyšľaháme s 200 g cukru do peny, pridáme kakao, olej a vodu a ešte chvíľu...
Banánový šalát – recept
Do misky dajte majonézu, trochu sušeného estragónu (čerstvého), aníz alebo fenikel,...
Ľahké rizoto – recept
Ryžu poriadne premyjeme v sitku. Mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Brokolicu...
Špenátový prívarok – recept
Mlieko nalejeme do hrnca a dáme na mierny oheň. Dáme doň zmrazenú kocku špenátu a počkáme,...
Špenátové lasagne – recept
Umytý špenát nakrájame a oblanžírujeme v horúcej osolenej vode. Opláchneme studenou vodou a...
Špargľa s holandskou omáčkou – recept
Špargľa: Najskôr odrežeme tvrdú drevnatú spodnú časť špargle a očistíme z vlákien...
Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu – recept
Na panvici rozpálime olej. Pittu prerežeme napoly, tak aby nám vznikli dva plátky. Na panvici...
© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang