Cícerový hummus s cviklovým šalátom

Tento recept patrí medzi naše najčastejšie pripravované jedla. Konzumujeme ho na raňajky, obed aj večeru s rôznymi obmenami. So strúhanou cviklou, šalátovými listami, plníme s ním papriky alebo si môžeme  pridať  opečenú cibuľu, nestrúhanú mrkvu, prípadne si ho natrieme na celozrnnú cesnakovú hrianku. Dochutiť sa dá aj napikantno alebo viac citrónu, je to bašta!

Potrebujeme:

  • 250g uvareného cícera
  • 3PL tekvicového oleja
  • 4 mesiačiky očisteného cesnaku
  • čili korenie
  • petržlenová  vňať alebo pažítka
  • soľ

Postup:

Uvarený cícer rozmixujeme spolu  s ostatnými ingredienciami. Podávame s tým, na čo máme momentálne chuť. Tentokrát sme zvolili cviklu.

Prajem healthy chuť!

Publikované
Kategorizované ako Recepty