Vegan/Vegetarian

Pečený hermenlín – recept

Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte...

Grilovaný tofu kebab – recept

Nachystáme si špajdle, ktoré namočíme na dve hodiny do vody. Tofu, papriku, cuketu, cibuľu a...

Tempeh na dvoch druhoch špenátu a červenej ryži

Tempeh predstavuje vynikajúci zdroj hodnotného proteínu bez cholesterolu. Tento fermentovaný...

Grilovaný baklažán s vegánskou jogurtovou omáčkou

Grilovaná zelenina je veľmi lahodná a mimoriadne zdravá. Nezáleží na tom, či si na nej...

Zelené karí

Táto karí panvica vďaka rozmanitej zelenine, kokosu a zázvoru zavedie vaše chuťové poháriky...

Tatarák z hlivy – recept

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...

Praženica bez vajíčok

Recept pre 2 osoby

Domáce mandľové mlieko

Okrem toho, že je mandľové mlieko bohaté na minerály a vitamíny je aj veľmi, veľmi chutné....

Vegetariánske „knedlo, tempeh, zelo“

Knedlo tempeh zelo evokuje skôr bežný obed v socialistickej závodnej jedálni, ale na našom...

Zapekané šampiňóny s tofu, karamelizovanou šalotkou, podávané s Valerianella šalátom s fetou

Recept pre 2 -3 osoby

Špenátový šalát s opraženým tofu a lahodnou zálievkou

Hovorí sa, že naše bunky sú ako ryby. Sú také zdravé, ako voda v ktorej plávajú.

Raw paradajková omáčka či pesto zo sušených paradajok

Recept na pesto sa vždy zíde. Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chleba, ako plnka...

© 2022 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang