Bravčové mäso

Bravčové mäso je jedným z najrozšírenejších druhov červeného mäsa na svete, najmä v Ázii. Okrem toho sa z bravčového mäsa vyrábajú aj rôzne druhy salám, ako sú klobásy, šunky, slanina a párky.

Bravčové mäso je tiež plné vitamínov a minerálov. Najrozšírenejším spôsobom spracovania bravčového mäsa je pečenie, pri ktorom je dôležité mäso dôkladne opiecť, aby sa nevysušilo a bolo šťavnaté, a tuk sa potom môže použiť na prípravu výbornej omáčky. Medzi obľúbené kusy mäsa patrí bravčová panenka, stehno, bôčik alebo pečienka.

Bravčové mäso sa najčastejšie pripravuje vo forme mletého mäsa, ako sú steaky z bravčového mäsa alebo medailóniky zo sviečkovice, ktoré sa môžu podávať s hranolkami a domácim dipom. Z bravčového mäsa sa pripravujú aj rôzne omáčky.

Další kategorie

Bohužel nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang