Hydinové mäso

Hydinové mäso má skvelú chuť a tiež rôzne spôsoby spracovania. Okrem toho je hydinové mäso plné prospešných vitamínov, ako sú vitamín B a C, horčík, železo a fosfor.

V hydinovom mäse možno nájsť morčacie, kuracie, husacie a kačacie mäso. Morčacie a kuracie mäso je však vďaka svojej ľahkej stráviteľnosti vhodné na diétne jedlá.

Samotné hydinové mäso sa delí na štyri časti, ktoré ukrývajú hornú a dolnú časť stehien, krídla a prsia. Na prípravu pokrmov z vnútorností je možné použiť aj niektoré vnútornosti, napríklad pečeň a srdce. Samotný hydinový skelet sa potom výborne hodí na poctivý hydinový vývar.

Další kategorie

Bohužel nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang