Suroviny
- biely chlieb
- 1 paradajka
- 1 strúčik cesnaku
- olivový olej
Postup
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
Recept na brusnicovú omáčku – ingrediencie, variácie prípravy a k akým jedlám sa podáva
Ľadová káva 4× inak: Originálne recepty na osvieženie
Najlepší recept na pravý gyros s tzatzikmi
Recept na cestoviny Fettuccine Alfredo
Mušle (slávky) na katalánsky spôsob – recept
Najlepší boršč – originál recept
Guľky zo sušeného ovocia – recept
Marlenka gulôčky – recept
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang