Suroviny
- biely chlieb
- 1 paradajka
- 1 strúčik cesnaku
- olivový olej
Postup
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
Halloweenske hot dogy – recept, s akým dipom servírovať a ako na vegetariánsku verziu
Recept na domáci popcorn
Recept na brusnicovú omáčku – ingrediencie, variácie prípravy a k akým jedlám sa podáva
Grécky šalát – najlepší recept
Recept na kuracie karí – ingrediencie, postup a vegetariánska verzia
Ľadová káva 4× inak: Originálne recepty na osvieženie
Koložvárska kapusta – recept, nutričné hodnoty a fit verzia
Recept na najlepšie raňajkové burrito
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang