Huby

Zbieranie húb v tichom lese, kde sa každý môže v horúcich letných dňoch schovať do tieňa, vyčistiť si hlavu od myšlienok a len tak sa prechádzať tichým a pokojným lesom. A keď prídete domov s košíkom plným húb, je prechádzka lesom o to príjemnejšia.

Samozrejme, huby si nemusíte vychutnávať len počas leta, ale pri správnom skladovaní ich môžete používať po celý rok. Či už ide o konzervované huby, sušené huby alebo varené a mrazené.

Huby sa dajú použiť takmer všade v kuchyni. V zemiakových polievkach, v hubových polievkach, v rôznych omáčkach, pod mäso na pečenie, v slaných koláčoch alebo aj len tak samotné ako príloha alebo hlavné jedlo, napríklad na smaženici alebo v podobe trojobalu. Existuje mnoho spôsobov spracovania húb.

Další kategorie

Bohužel nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang