Bezmäsité jedlá

Bezmäsité jedlo? Varenie a príprava takéhoto jedla nie je náročná ani zdĺhavá. Najbežnejšími a najpoužívanejšími surovinami sú cestoviny, ktoré sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov. K cestovinám možno použiť akúkoľvek zeleninu alebo rôzne druhy syra. Skvelou voľbou je aj kaša zo sladkých zemiakov, rôzne zemiakové recepty, rizoto alebo strukoviny.
Najčastejšie používanými surovinami v bezmäsitých jedlách sú huby a hojne sa využívajú aj mnohé bylinky a zelenina. Napríklad domáce cestoviny s hubami sú skvelou voľbou na chutný obed alebo večeru.
Slovenská kuchyňa, a nielen tá, má nespočetné množstvo receptov na bezmäsité jedlá, ktoré sú veľmi obľúbené. Medzi ne môže patriť napríklad veľmi obľúbený vyprážaný syr, zemiakové placky alebo aj zemiaky s maslom, soľou a tvarohom. A nezabudnime ani na toľko vychvaľované bryndzové halušky.

Další kategorie

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang