Recepty

Ako si vytvoriť dokonalú taliansku pizzu: Od cesta až po pečenie – domáci průvodce!

Zabudnite na drahé jedlo z reštaurácie alebo donášku domov, pri ktorej neviete, čo vás po otvorení krabice čaká! Doma pripravená talianska pizza je niečo, čo jednoducho musíte zažiť. S Kaufino sa tento sen môže stať skutočnosťou za priaznivú cenu! Kaufino ponúka celý rad aktuálnych letákov pre obľúbené obchody, vďaka ktorým môžete ušetriť nielen čas, ale aj peniaze.

Pizza, ktorú si zamilujete

Pizzu, ktorú sme pre vás dnes pripravili, budete chcieť jesť znova a znova. Všetky potrebné suroviny na prípravu domácej pizze môžete navyše získať za výhodné ceny, ktoré sú uvedené v Kaufland letáku alebo Tesco letáku na budúci týždeň na Kaufino.com/sk.

Krok 1: Príprava cesta

Cesto je základom každej skvelej pizzy. Potrebujete 500g múky, 300ml vody, 15g droždia a štipku soli. Najlepšie suroviny môžete nájsť v online letákoch na Kaufino, ako je napríklad Kaufland leták online. Vďaka výhodným nákupom ušetríte a získate tie najlepšie suroviny.

Krok 2: Náplň pizzy

Pri výbere náplne buďte kreatívni. Okrem klasických surovin ako sú mozzarela, čerstvé paradajky a bazalka, môžete skúsiť aj netradičné ingrediencie, ktoré nájdete v Kaufland letáku online alebo Tesco letáku na budúci týždeň. Výhodné nákupy umožňujú experimentovať s rôznymi druhmi syra, kvalitnou šunkou alebo exotickým ovocím, ako je napríklad ananás.

Krok 3: Pečenie a servírovanie

Pizzu piecť pri vysokých teplotách, ideálne v pizzovej peci. Ak takú nemáte, kvalitný pekáč je skvelou alternatívou. Ten nájdete napríklad v Tesco leták budúci týždeň na Kaufino. Ku skvelej pizze sa skvelo hodí aj kvalitné talianske víno, ktoré dotvorí nezabudnuteľný zážitok. Toto víno môžete získať výhodne cez online prelistovanie Tesco letáku na Kaufino.com.

Autentická talianska pizza pripravená v pohodlí domova je skutočným zážitkom. Vďaka Kaufino môžete ušetriť nielen na nákupoch ale aj vychutnať si vynikajúce jedlo. Nielen  Kaufland leták a Tesco leták online prelistovať, ale aj ďalšie obchody ponúkajú širokú škálu potravinových špecialít, vďaka ktorým si môžete každý týždeň pripraviť inú a originálnu pizzu z pohodlia domova. Buon appetito!

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang