Podávanie
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým olejom.
Rada
K ražniči si môžete pripraviť aj dip vytvorený zo 150 g gréckeho jogurtu, 1 lyžičky majonézy a štipky Podravka ochucovadla Natur.
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým olejom.
K ražniči si môžete pripraviť aj dip vytvorený zo 150 g gréckeho jogurtu, 1 lyžičky majonézy a štipky Podravka ochucovadla Natur.
Moderné kuchynské gadgety a aplikácie: Ako technológie zlepšujú varenie a plánovanie jedál
Ako si doma pripraviť dokonalé mandľové maslo? Inšpirujte sa
Recept na najlepší fazuľový nákyp
Recept na najlepší chlieb
Nadýchaný francúzsky toast – recept
Nachos pre chlapov – recept
Recept na dokonalé miešané vajíčka
Recept na mexický šalát s makarónmi
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang