Suroviny
- biely chlieb
 - 1 paradajka
 - 1 strúčik cesnaku
 - olivový olej
 
Postup
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
Chlieb opečieme z oboch strán a olivovom oleji. Potom ho potrieme cesnakom. Rozkrojíme paradajku a potrieme ňou chlieb.
Publikované: 19. 10. 2021, Aktualizované: 10. 10. 2024
                            Prepis auta bez kúpnej zmluvy – je vôbec možný?
                            Prepis auta – čo je potrebné vedieť pri zmene majiteľa vozidla?
                            Bezúročná pôžička – vzor, kedy sa oplatí a na čo si dať pozor?
                            Recept na dokonalé miešané vajíčka – kurkumové, s avokádom či s hubami
                            Halloweenske hot dogy – recept, s akým dipom servírovať a ako na vegetariánsku verziu
                            Recept na domáci popcorn
                            Recept na brusnicovú omáčku – ingrediencie, variácie prípravy a k akým jedlám sa podáva
                            Grécky šalát – najlepší recept
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang