Suroviny
- 1/2 kg chudého bravčového mäsa
- 2 vajcia
- mleté čierne korenie
- 5 strúčikov cesnaku
- olej
- 5 chilli papričiek
- 2 póry
- 1 cibuľu
- 100 ml vývaru z 1 kocky Masox-u
Postup
Mäso nakrájajte na tenké pásiky, asi 3 cm dlhé. V miske rozšľahajte vajcia, osoľte, viac okoreňte a pridajte pretlačený cesnak. Potom do misky vložte mäso a spoločne premiešajte.
Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji a pridajte pripravené mäso. Prudko opečte, podlejte vývarom a duste domäkka.
Keď je mäso mäkké, pridajte nadrobno nakrájané chilli papričky a na krúžky nakrájaný pór. Podľa chuti môžete pridať mleté korenie, aby mäso bolo dosť štipľavé. Podávajte s dusenou ryžou.