Z uvedených surovín vymiešame cesto, rozdelíme na 2 časti a rozvaľkáme. Okrúhlou formičkou vykrajujeme kolieska a upečieme do ružova. Snehové cesto: studené bielky vyšľaháme so štipkou soli a kryštalovým cukrom na tuhý sneh.
Pridáme práškový cukor, kokos a nad parou šľaháme do tuha. Do vychladnutej peny pridáme strúhanku, dáme do vrecúška na zdobenie a na vymastený plech robíme kôpky. Pečieme do ružova.
Plnka: V mlieku s cukrom uvaríme zlatý klas. Keď vychladne pridáme heru. Na linecké koliesko dáme krém. Do stredu trošku lekváru a prikryjeme kokosovou pusinkou. Necháme stuhnúť a namáčame v čokoláde. Ja namáčam tak, že linecké koliesko namočím do čokolády aj s trocha kokoskou.
TIP: Kokos sa dá využiť aj na pečenie kokosového koláča.