Suroviny
- nakrájané hovädzie zadné (4 ks rezňov)
- 3 vajíčka
- strúhanka
- olej na vyprážanie
- 1 veľká cibuľa
- 5 strúčikov cesnaku
- 3 dcl vody
- mleté čierne korenie
- 2 PL horčice
- 1 PL kečupu
- soľ
Postup
Rezne nasolíme a nakoreníme. Do hrubšieho mikroténového sáčku nasypeme asi 5 PL strúhanky. Vložíme rezeň a vyklepeme cez sáčok. Strúhanka sa nám poriadne vklepe do mäsa.
Rezne potom namočíme do vyšľahaných vajíčok. Prudko opečieme na oleji 2 minúty z každej strany. Potom ich položíme do pekáča a posypeme na koliečka pokrájanou cibuľou.
Na rezne poukladáme na hrubo pokrájaný cesnak. Zalejeme vodou zmiešanou s horčicou a kečupom. Okoreníme a osolíme. Pečieme zakryté asi 45-55 minút pri 200°C.