Krehké maslové rožky s marhuľovým dipom – recept
Vynikajúcu chuť týchto maslových rožkov oceníte nielen počas Vianoc. Marhuľová plnka...
Chrumkavá kôrka, nadýchané cesto a neodmysliteľná vôňa, také je pečivo. Najlepšou voľbou na domáce pečenie je domáca pekáreň, ktorá dokáže upiecť všetky druhy chleba, rožkov alebo žemlí, ako aj akékoľvek iné slané pečivo.
Okrem slaného pečiva však existuje aj možnosť sladkého pečiva, ktorým sú rôzne croissanty, či už maslové alebo plnené džemom či čokoládou.
Pečivo je tiež neodmysliteľnou súčasťou grilovania a šalátov, kde sa podáva ako príloha.
Krehké maslové rožky s marhuľovým dipom – recept
Vynikajúcu chuť týchto maslových rožkov oceníte nielen počas Vianoc. Marhuľová plnka...
Domáce keksy – recept
Všetky suroviny spolu dobre vymiešame. Cestom naplníme cukrárenskú pištoľ a pomocou nej na...
Domáce lúpačky – recept
Z vlažného mlieka, droždia a 1 PL lyžičky cukru spravíme kvások. Do misy preosejeme múku,...
Chlieb s tekvicovými jadierkami – recept
Cibulu nakrájame a orestujeme na oleji. Uvarené zemiaky očistíme od šupy, nastrúhame a...
Bryndzové pagáče – recept
Cesto:
Tmavý tekvicový chlieb, Egyptský chlieb – recept
Suroviny:
Pizza cesto – recept
Vajcia zmiešame s jogurtom, dáme do múky, pridáme soľ, sódu bikarbónu a vymiešame. Cesto je...
Cesnakové osie hniezda – recept
Do mlieka pridáme kvasnice, vajce, soľ, cukor a múku. Rukou vypracujeme hladké cesto, ktoré...
Bezlepkový chlieb – recept
Droždie rozpustíme vo vlažnej vode, pridáme soľ, cukor, ocot(príp.citrón.šťavu) a...
Škvarkové kysnuté pagáče – recept
Z kvasníc, vlažného mlieka, trošky cukru si pripravíme kvások. Do misky preosejeme múku,...
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang