Bazalkový chlieb – recept
Múku zmiešajte s cukrom, soľou, práškom do pečiva, pokrájanou bazalkou a za stáleho...
Chrumkavá kôrka, nadýchané cesto a neodmysliteľná vôňa, také je pečivo. Najlepšou voľbou na domáce pečenie je domáca pekáreň, ktorá dokáže upiecť všetky druhy chleba, rožkov alebo žemlí, ako aj akékoľvek iné slané pečivo.
Okrem slaného pečiva však existuje aj možnosť sladkého pečiva, ktorým sú rôzne croissanty, či už maslové alebo plnené džemom či čokoládou.
Pečivo je tiež neodmysliteľnou súčasťou grilovania a šalátov, kde sa podáva ako príloha.
Bazalkový chlieb – recept
Múku zmiešajte s cukrom, soľou, práškom do pečiva, pokrájanou bazalkou a za stáleho...
Cesnakovo-syrové rožteky – recept
Zo všetkých ingrediencií vyvaľkáme hladké cesto. Potom necháme pol hodiny odpočinúť....
Slaný koláč s medvedím cesnakom – recept
Medvedí cesnak má podobne ako sám medveď veľkú silu, len liečivú. Povráva sa, že ho po...
Syrové dukátiky pre šťastie
Potrebujeme:
Domáce lúpačky – recept
Z vlažného mlieka, droždia a 1 PL lyžičky cukru spravíme kvások. Do misy preosejeme múku,...
Chlieb s tekvicovými jadierkami – recept
Cibulu nakrájame a orestujeme na oleji. Uvarené zemiaky očistíme od šupy, nastrúhame a...
Bryndzové pagáče – recept
Cesto:
© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang