PolievkyRecepty

Recept na pomaly varenú Taco polievku

Tento lahodný recept je hotový za 375 minút a z nižšie uvedených ingrediencií ho môže ochutnať až 12 ľudí.

Ingrediencie

  • 1 kg mletého hovädzieho mäsa
  • 2 šálky cibule nakrájanej na drobné kocky
  • 2 plechovky fazule pinto
  • 1 plechovka ružovej fazule
  • 1 plechovka kukurice, scedenej
  • 1 plechovka slivkových paradajok
  • 1 plechovka nakrájaných paradajok
  • 1 plechovka paradajok s chilli
  • 2 malé poháre zelených papričiek jalapeňos
  • 1 plechovka čiernych olív, scedených a nakrájaných na plátky, voliteľné
  • 1/2 šálky zelených olív, nakrájaných na plátky, voliteľné
  • 1 balenie zmesi korenia na taco
  • 1 balenie zmesi rančového šalátového dresingu
  • kukuričné lupienky na podávanie
  • kyslá smotana na ozdobu
  • strúhaný syr na ozdobu
  • nasekaná zelená cibuľka na ozdobu
  • nakladané papričky jalapeňos na ozdobu

Postup

  1. Mleté hovädzie mäso a cibuľu opečte na veľkej panvici, potom prebytočný tuk nechajte odkvapkať a následne presuňte opečené hovädzie mäso a cibuľu do veľkého hrnca.
  2. Pridajte fazuľu, kukuricu, paradajky, zelené čili, čierne olivy, zelené olivy, korenie na taco a zmes rančerského dresingu a varte v hrnci na nízkej teplote 6 až 8 hodín.
  3. Pri podávaní dajte do každej misky niekoľko kukuričných lupienkov a naberte na ne polievku. Navrch dajte kyslú smotanu, syr, zelenú cibuľku a jalapeňos.

Kategorie:

Polievky | Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang