Recepty

Baraní guláš s klobáskou – recept

Suroviny

  • 600 g baranieho mäsa
  • 30 g slaniny
  • 30 g tuku
  • 1 cibuľa
  • 5 paradajok
  • 4 zelené papriky
  • čierne korenie
  • 150 g klobásy (skôr mäkšej)
  • 1 ČL hladkej múky
  • soľ

Postup

Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme. Slaninu chvíľu popražíme, pridáme tuk, nakrájanú cibuľu a mäso a spoločne pražíme. Potom podlejeme a dusíme do polomäkka. Potom necháme vydusiť šťavu a pridáme nakrájanú klobásu, rajčiny, papriky a dodusíme. Šťavu zaprášime múkou, povaríme.

Kategorie:

Recepty

© 2022 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang