
Tajine so šošovicou a ružičkovým kelom – recept
Farebnosť a bohatá rozmanitosť naservírovaná v keramickej miske osloví všetky zmysly....
Tajine so šošovicou a ružičkovým kelom – recept
Farebnosť a bohatá rozmanitosť naservírovaná v keramickej miske osloví všetky zmysly....
Red velvet lievance – recept
Lievance sú zafarbené dočervena vďaka použitiu cvikly. Čo znie možno zvláštne, však...
Holandský tigrí chlieb – recept
Máte radi čerstvý domáci chlebík? Ak radi experimentujete s kváskovaním a kysnutým...
Škoricové šišky z kvásku – recept
Máme tu fašiangovú sezónu, a preto je čas pozrieť sa na nejaké tradičné jedlá. Šišky...
Mandľové rezy – recept
Aký je váš obľúbený veľkonočný dezert? My v redakcii si nevieme vynachváliť mandľové...
Sovie halloweenske lievance – recept
Sovie halloweenske lievance sú skvelý nápad na raňajky, ktorý je veľmi jednoduchý a ľahký...
Veľkonočná syrová roláda – recept
Rozmýšľate nad tým, čím ponúknete šibačov alebo rodinnú návštevu počas Veľkej noci?...
Strašidelné marshmellow cookies – recept
Tieto nádherné, strašidelné čokoládové sušienky sú ideálne pre Halloween. Všetko, čo...
Sous vide špargľa so strateným vajcom – recept
Sous Vide varenie predstavuje momentálne veľký trend v modernej, mestskej kuchyni. Pri tomto...
Banánovo-mandarínkovo-zázvorové smoothie – recept
V tomto šťavnatom smoothie sa snúbia sladké banány, osviežujúce mandarínky a ostrosť...
Lososový burger s wasabi – recept
Rafinovaný lososový burger si vás získa svojou rýchlou prípravou a nevšednou chuťou....
Jablkový lekvár so sirupom – recept
Jablká ošúpeme, vyberieme jadrovníky a pokrájame na menšie kúsky. Dáme do väčšieho hrnca...
Hovädzí guláš – recept
Cibuľu nakrájame na kocky. V hrnci alebo kotlíku ju poriadne opražíme na rozpálenej masti...
Tatarák z hlivy – recept
Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...
Panettone – recept
Do nádoby s mliekom pridajte kavasnice. Po 5 minútach premiešajte, aby sa kvasnice rozpustili....
Slepačia polievka – recept
Očistené slepačie mäso vložíme do studenej vody a pomaly varíme asi 2 hodiny. Počas varenia...
Viedenský rezeň – recept
Zo šalátu odstránime zvädnuté listy. Šalát rozoberieme na listy a umyjeme. Necháme...
Šošovicové fašírky – recept
Prebranú šošovicu uvaríme domäkka, vodu scedíme a šošovicu prelisujeme , prípadne na jemno...
Vianočná štóla – recept
Z droždia, 2 PL cukru, 1 PL múky a 100 ml vlažného mlieka si pripravíme kvások. Necháme...
Pajgle – recept
Cesto:
Domáce lúpačky – recept
Z vlažného mlieka, droždia a 1 PL lyžičky cukru spravíme kvások. Do misy preosejeme múku,...
Rovenšťanské žaby – recept
Cesto:
Bryndzové pagáče – recept
Cesto:
Bratislavské rožky – recept
Cesto:
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang