Tajine so šošovicou a ružičkovým kelom – recept

Farebnosť a bohatá rozmanitosť naservírovaná v keramickej miske osloví všetky zmysly....

Red velvet lievance – recept

Lievance sú zafarbené dočervena vďaka použitiu cvikly. Čo znie možno zvláštne, však...

Holandský tigrí chlieb – recept

Máte radi čerstvý domáci chlebík? Ak radi experimentujete s kváskovaním a kysnutým...

Škoricové šišky z kvásku – recept

Máme tu fašiangovú sezónu, a preto je čas pozrieť sa na nejaké tradičné jedlá. Šišky...

Mandľové rezy – recept

Aký je váš obľúbený veľkonočný dezert? My v redakcii si nevieme vynachváliť mandľové...

Sovie halloweenske lievance – recept

Sovie halloweenske lievance sú skvelý nápad na raňajky, ktorý je veľmi jednoduchý a ľahký...

Veľkonočná syrová roláda – recept

Rozmýšľate nad tým, čím ponúknete šibačov alebo rodinnú návštevu počas Veľkej noci?...

Strašidelné marshmellow cookies – recept

Tieto nádherné, strašidelné čokoládové sušienky sú ideálne pre Halloween. Všetko, čo...

Sous vide špargľa so strateným vajcom – recept

Sous Vide varenie predstavuje momentálne veľký trend v modernej, mestskej kuchyni. Pri tomto...

Banánovo-mandarínkovo-zázvorové smoothie – recept

V tomto šťavnatom smoothie sa snúbia sladké banány, osviežujúce mandarínky a ostrosť...

Lososový burger s wasabi – recept

Rafinovaný lososový burger si vás získa svojou rýchlou prípravou a nevšednou chuťou....

Jablkový lekvár so sirupom – recept

Jablká ošúpeme, vyberieme jadrovníky a pokrájame na menšie kúsky. Dáme do väčšieho hrnca...

Hovädzí guláš – recept

Cibuľu nakrájame na kocky. V hrnci alebo kotlíku ju poriadne opražíme na rozpálenej masti...

Tatarák z hlivy – recept

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...

Panettone – recept

Do nádoby s mliekom pridajte kavasnice. Po 5 minútach premiešajte, aby sa kvasnice rozpustili....

Slepačia polievka – recept

Očistené slepačie mäso vložíme do studenej vody a pomaly varíme asi 2 hodiny. Počas varenia...

Viedenský rezeň – recept

Zo šalátu odstránime zvädnuté listy. Šalát rozoberieme na listy a umyjeme. Necháme...

Šošovicové fašírky – recept

Prebranú šošovicu uvaríme domäkka, vodu scedíme a šošovicu prelisujeme , prípadne na jemno...

Vianočná štóla – recept

Z droždia, 2 PL cukru, 1 PL múky a 100 ml vlažného mlieka si pripravíme kvások. Necháme...

Pajgle – recept

Cesto:

Domáce lúpačky – recept

Z vlažného mlieka, droždia a 1 PL lyžičky cukru spravíme kvások. Do misy preosejeme múku,...

Rovenšťanské žaby – recept

Cesto:

Bryndzové pagáče – recept

Cesto:

Bratislavské rožky – recept

Cesto:

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang