Podávanie
Podávajte teplé, pokvapkané tekutým ochucovadlom Podravka Natur, ktoré dodá jedlu výnimočnú chuť. Tekutým ochucovadlom Podravka Natur môžete tiež ochutiť zeleninovú prílohu.
Rada
Po opečení mäso zakryte a nechajte ho odstáť 5-10 minút.
Podávajte teplé, pokvapkané tekutým ochucovadlom Podravka Natur, ktoré dodá jedlu výnimočnú chuť. Tekutým ochucovadlom Podravka Natur môžete tiež ochutiť zeleninovú prílohu.
Po opečení mäso zakryte a nechajte ho odstáť 5-10 minút.
Recept na najšťavnatejšie kurča
Recept na zapekané cestoviny s homárom
Recept na kuracie casserole
Recept na pečené kuracie prsia
Plnené kuracie prsia so špenátom, syrom a sušenými paradajkami – recept
Recept na obaľované mäso z rúry
Kuracia panvička s brokolicou – recept
Fazuľa pinto s mexickým korením – recept
© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang