Hrozienka rozdelíme do dvoch misiek, urobíme dve verzie – detskú a pre dospelých.
Jednu misku zalejeme vodou, druhú rumom a necháme hrozienka lúhovať.
Vyzreté banány roztlačíme vidličkou.
Vanilkový struk rozrežeme po dĺžke, vyberieme z neho semienka.
Rozpučené banány rozdelíme do dvoch misiek. Do misky pre deti pridáme semienka z vanilkového struku a kokosovú múčku, do druhej nasypeme len kokosovú múčku.
Do oboch misiek pridáme ovsené vločky.
Do misky bez semienok z vanilkového lusku pridáme hrozienka lúhované v rume, do misky pre deti zas hrozienka lúhované vo vode.
Ak by bola zmes mľandravá, treba do nej pridať kokosovú múčku, ktorá zmes zahustí. Rukami vytvarujeme placky, vložíme na papier na pečenie a dáme piecť do rúry na 200 stupňov na 7 – 10 minút.
Servírujeme.