Recepty

Recept na cajunskú maslovú omáčku

Táto omáčka sa dá jednoducho pripraviť na namáčanie kreviet, homárov, mušlí alebo iných morských plodov podľa vlastného výberu. Trochu tepla, veľa lásky a skvelý recept je na svete.

Ingrediencie

  • ½ šálky nesoleného masla
  • 2 lyžice mletej červenej cibule
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 2 lyžičky korenia na morské plody
  • 1 lyžička mletého cesnaku
  • 1 lyžička štipľavej omáčky
  • ½ lyžičky sušených petržlenových vločiek

Postup

  1. V malom hrnci na stredne nízkej teplote rozpustite maslo.
  2. Pridajte cibuľu, citrónovú šťavu, korenie na morské plody, cesnak, štipľavú omáčku a petržlenové vločky.
  3. Varte 8 minút. Odstavte z ohňa a podávajte.

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang