Suroviny
- 1 hrnček masla izbovej teploty
- 3/4 hrnčeka bieleho cukru
- 3/4 hrnčeka hnedého cukru
- 1 1/2 hrnčeka nasekanej čokolády
- 2 veľké vajcia
- 1 1/2 ČL vanilkovej esencie
- 2 1/4 hrnčeka polohrubej múky
- 1 ČL prášku do pečiva
- 1/2 ČL soli
- 1 hrnček nasekaných orechov
Postup
Najskôr si dajte predhriať rúru tak na 190-200°C. Do nádoby si dajte maslo a cukor (hnedý aj biely). Ten mixujte do penista. Potom sa pridáva vajce a vanilka. Keď máte hotovo, tak si zmiešajte múku, prášok do pečiva a soľ. Toto pridajte do maslovej hnoty a neustále šľahajte.
Pridajte nasekanú čokoládu a nasekané orechy. Ste skoro hotoví. Teraz stačí už len na plech dať papier na pečenie a naň naneste lyžičkou vytvorenú hmotu. Všetko sa to pečie asi 11-13 minút do zlatista. Pozor aby ste ich neprepiekli, potom to už nie je ono.