Dubákový orgazmus – recept

Nahrejeme si panvicu s repkovým olejom.

Narežeme dubáky na väčšie kusy.

Cesnak a šalotku si očistíme od šupky a nadrobno nakrájame, pridávame ich až na konci, aby nám nezhoreli a nezhorkli.

Na rozohriatu panvicu pridáme dubáky.

Medzitým si nadrobno narežeme petržlen.

K dubákom pridáme ešte trochu repkového oleja a nadrobno narezanú šalotku a cesnak. Pečieme na miernom ohni, dochutíme kúskom masla, morskou soľou a čiernym korením.

Do panvice pridáme trochu vody a ešte kúsok masla a necháme zredukovať na požadovanú hustotu. Na koniec dochutíme všetko petržlenom a môžeme servírovať.

Servírujeme na malých panvičkách, dubáky polejeme rozpusteným maslom, v ktorom sa piekli, ozdobíme petržlenom a podávame s narezanou bagetou.

Publikované
Kategorizované ako Recepty