Gratinované bagetky s gordonzolou,datľami a orechmi

Na rozohriatej panvici so slnečnicovým olejom opečieme nakrájaný pór.

Na druhú panvicu bez oleja pridáme vlašské orechy a restujeme ich 3 minúty.

Rozpoltenú bagetu predpripravíme na ďalšiu panvicu bez oleja.

Rúru vyhrejeme na 190 stupňov.

K póru pridáme sušené datle a opekáme 3 – 4 minúty.

Vlašské orechy odstavíme, rovnako aj pór s datľami.

Na bagetu pridáme v rukách pomrvenú gorgonzolu, opečený pór, sušené datle, orestované vlašské orechy a dáme zapiecť do rúry na 190 stupňov, na 6 – 7 minút.

Servírujeme. Gratinované bagety s gorgonzolou, datľami a orechmi ozdobíme celým petržlenom.

Publikované
Kategorizované ako Recepty