Recepty

Kokosová grilážka – recept

Potrebné prísady:

  • 250 g stuženého pokrmového tuku (Hera, Palmarin)
  • 1 sladené kondenzované mlieko
  • 250 g kokosovej múčky
  • 2 tortové oblátky

Poleva:

  • 100 g čokolády na varenie
  • 30 g stuženého pokrmového tuku (Cera)
  • 1 PL oleja

Postup prípravy:

Tuk rozpustíme a pridáme doňho mlieko a kokosovú múčku. Plnku natrieme na oblátku a prikryjeme druhou. Jemne zaťažíme a necháme na chladnom mieste postáť. Následne pokrájame na štvorce, ktoré ozdobíme čokoládovou polevou.

Poleva: Čokoládu polámeme na menšie kúsky, pridáme tuk, olej a nad parou vymiešame na hladkú hmotu.

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang