Koláč z tvarohu – recept

 Tentokrát chutný dezert. Ide o typický sacharidový pokrm. Je naozaj veľmi sladký, preto veľmi nepreháňajte s jeho konzumáciou.

Suroviny:

  •  1,5 kg polotučného tvarohu,
  • 70 g hrozienok,
  • 1 balíček nastrúhanej citrónovej kôry,
  • 1 bio kypriaci prášok do pečiva z vinného kameňa,
  • 6 balíčkov vanilkového pudingu,
  • 70 g nestuženého margarínu,
  • 150 g jablkovej frutilózy /ovocný cukor/.

Postup:

Všetko spolu zmiešame dokopy a vypracujeme cesto. Vložíme ho do tortovej formy / vo veľkosti ako bábovka/ vyloženej papierom na pečenie.

Pečieme v rúre vyhriatej na 45 -70 °C. Necháme vychladnúť a nakrájame na 12 dielov.