Postup
Kuracie prsia pokrájame na malinké kocky. Na rozpálený olivový olej dáme nadrobno pokrájaný cesnak a opečieme na ňom kuracie kocky, aby sa zatiahli. Potom k nim pridáme pokrájané paradajky a zalejeme asi 2 dcl pasírovaných paradajok. Podusíme 5 minút za stáleho miešania. Dochutíme bazalkou.
V druhom hrnci si na oleji opražíme 2 lyžice múky a potom zalejeme asi 3 dcl studeného mlieka. Miešame metličkou, kým masa nezhustne. Vytvoríme bešamelovú omáčku. Potom do nej pridáme trochu nastrúhaného parmezánu, osolíme a okoreníme podľa chuti.
Zapekaciu misu si vymastíme. Na spodok dáme plátky lasagní, aby zakryli dno. Potom zalejeme mäsovou zmesou (rozdelíme si ju tak na 4 časti, aby nám vyšlo viac poschodí). Na túto zmes dáme pár lyžíc bešamelovej zmesi.
Posypeme trochou parmezánu. Dáme ďalšie poschodie lasagní. Takto vytvoríme 4 poschodia. Na posledné poschodie dáme opäť plátky lasagní a zalejeme zvyšným bešamelom.
Potom posypeme hrubou vrstvou syra. Dáme zapiecť asi na 30-40 minút na 150°C.