Suroviny
- 4 hermelíny
- 2 paradajky
- 1 paprika
- 1 väčšia cibuľa
- 4 PL štipľavého kečupu
- 4 ČL korenia podľa vlastnej chuti
- plnotučná horčica
- štipka soli
- mleté čierne korenie
Postup
Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte naň tenké kolieska cibule a plátky paradajky. Okoreňte podľa chuti. Pridajte ďalší diel, ktorý potrite štipľavým kečupom naň dajte papriku, paradajku a salámu, okoreňte.
Priklopte posledný diel a spichnite špáradlom. Pečte v rúre asi 7-10 min. Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja. Podávajte s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.