Recepty

Pražské bravčové rebierko – recept

prazske-bravcove-rebierka

Suroviny

  • 600 g bravčových rebierok
  • 100 g šunky
  • 50 g mozočka
  • 200 g šampiňónov
  • 2 vajcia
  • 100 g anglickej slaniny
  • 80 g masla
  • 50 g cibule a soľ

Postup

Na masle opražíme cibuľu, pridáme taktiež mozoček, ktorý sme posekali, na kocky pokrájané šunku a šampiňóny, osolíme a dáme dusiť. Nakoniec pridáme vajcia.

Potom touto zmesou plníme rebierka, ktoré sme poriadne naklepali. Naplnené rebierka zvinieme až ku kosti, obalíme plátkom slaniny a dáme piecť na masle do rúry.

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang