Recepty

Raňajkové suflé – recept

Do misky pridáme štyri vajíčka, trochu smotany, čierneho korenia, nastrúhaného čedar syru a zamiešame.

Nakrájame papriku, šampiňóny, petržlen, šunku, šalotku, jarnú cibuľku, cherry rajčiny, cesnak a špenát.

Do zmesi vajíčok pridáme nadrobno nakrájanú šalotku, cesnak, petržlen.

Formu natrieme maslom. Na spodok formy pridáme zopár šampiňónov, gorgonzolu alebo šunku so špenátom.

Do zmesi k vajíčkam pridáme nadrobno nakrájanú šunku, paradajku, šampiňón, pažítku, zeler, špenát, papriku a trochu chilli.

Formu zalejeme vajíčkovo – syrovou zmesou a dáme piecť do rúry.

Nakrájame vňať z jarnej cibuľky, petržlen, koriander, pažítku a chilli.

Do misky so smotanou pridáme olivový olej, soľ, kúsok cesnaku roztlačeného nožom na doske, nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, petržlen, koriander a pažítku.

Na rozohriatej panvici s olivovým olejom jemne opečieme šampiňóny, tymian a maslo.

Formu vyberieme z rúry, posypeme nastrúhaným syrom a môžeme servírovať.

Suflé podávame s čerstvým petržlenom a chilli, nastrúhaným syrom a smotanovou omáčkou.

Kategorie:

Recepty

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang