Sendvič s francúzskym dipom, ktorý je rýchly a jednoduchý si zamiluje celá rodina.
Suroviny
- 4 žemle (alebo 8 plátkov toastového chleba)
- 1 šálka hovädzieho vývaru
- 1 šálka vody
- 500 g tenko nakrájaného lahôdkového hovädzieho mäsa
- 8 plátkov syra
Postup
- Predhrejte rúru na 175 °C.
- Žemle prípadne chlieb rozložte na plech na pečenie.
- V stredne veľkom hrnci zohrejte hovädzí vývar a vodu. Do vývaru vložte hovädzie mäso a chvíľu zohrievajte.
- Mäso rozložte na žemle a na každú položte 2 plátky syra.
- Sendviče pečte vo vyhriatej rúre, kým sa syr nerozpustí, približne 5 minút.
- Sendviče podávajte s malými miskami teplého vývaru na namáčanie.