Hlavné jedláNátierkyRecepty

Recept na sendviče s francúzskym dipom

Sendvič s francúzskym dipom, ktorý je rýchly a jednoduchý si zamiluje celá rodina.

Suroviny

  • 4 žemle (alebo 8 plátkov toastového chleba)
  • 1 šálka hovädzieho vývaru
  • 1 šálka vody
  • 500 g tenko nakrájaného lahôdkového hovädzieho mäsa
  • 8 plátkov syra

Postup

  1. Predhrejte rúru na 175 °C.
  2. Žemle prípadne chlieb rozložte na plech na pečenie.
  3. V stredne veľkom hrnci zohrejte hovädzí vývar a vodu. Do vývaru vložte hovädzie mäso a chvíľu zohrievajte.
  4. Mäso rozložte na žemle a na každú položte 2 plátky syra.
  5. Sendviče pečte vo vyhriatej rúre, kým sa syr nerozpustí, približne 5 minút.
  6. Sendviče podávajte s malými miskami teplého vývaru na namáčanie.

© 2024 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang