Suroviny
- 100 g varenej šunky
- 100 g suchej salámy
- 100 g mäsa z mušlí
- 100 g kreviet
- 200 g syra
- 100 g strúhaného parmezánu
- menšia konzerva šampiňónov
- 8 paradajok
- 1/2 červenej a 1/2 zelenej papriky
- 4 PL paradajkového pretlaku
- krehké cesto
- 1 PL nasekaného oregana
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup
Cesto vyvaľkajte a rozdeľte do 4 foriem na pizzu. Rovnomerne ho potrite paradajkovým pretlakom, posypte oreganom a parmezánom. Paradajky olúpte, nakrájajte na plátky a uložte na cesto. Na ne položte krevety, mušle, salámu a šunku nakrájanú na rezance.
Pridajte šampiňóny a očistené papriky, ktoré nakrájajte na prúžky. Osoľte a okoreňte. Navrch rozložte na plátky nakrájaný syr. Dajte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte 15 – 20 minút. Vyberte a ihneď podávajte.