Vegan/Vegetarian

Recept na bruschettu s horúcimi cherry paradajkami

Tradičná talianska pochúťka, ktorú si môžete pripraviť rôznymi spôsobmi.

Pečený hermenlín – recept

Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte...

Grilovaný tofu kebab – recept

Nachystáme si špajdle, ktoré namočíme na dve hodiny do vody. Tofu, papriku, cuketu, cibuľu a...

Tempeh na dvoch druhoch špenátu a červenej ryži -recept

Tempeh predstavuje vynikajúci zdroj hodnotného proteínu bez cholesterolu. Tento fermentovaný...

Grilovaný baklažán s vegánskou jogurtovou omáčkou – recept

Grilovaná zelenina je veľmi lahodná a mimoriadne zdravá. Nezáleží na tom, či si na nej...

Zelené karí – recept

Táto karí panvica vďaka rozmanitej zelenine, kokosu a zázvoru zavedie vaše chuťové poháriky...

Carpaccio s červenou repou – recept

Ľahké vegetariánske carpaccio s kapustou Flower Sprouts predstavuje ideálne predjedlo pre...

Mangovo-kokosové sušené rolky – recept

Sušené rolky sú skvelou príležitosťou ako premeniť prezreté ovocie na chutnú a trvanlivú...

Karfiol ala Puttanesca – recept

Puttanesca je špagetová omáčka, ktorú obľubujú najmä v oblasti Kampánie na juhu Talianska...

Tatarák z hlivy – recept

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...

Praženica bez vajíčok – recept

Recept pre 2 osoby

Baklažánové stromčeky v mandľovo-sezamovej kruste s ľahkým zemiakovým šalátom – recept

Baklažánové stromčeky sa zahrajú na smaženého kapra a v kombinácii so zemiakovým šalátom...

© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang