
Recept na bruschettu s horúcimi cherry paradajkami
Tradičná talianska pochúťka, ktorú si môžete pripraviť rôznymi spôsobmi.
Recept na bruschettu s horúcimi cherry paradajkami
Tradičná talianska pochúťka, ktorú si môžete pripraviť rôznymi spôsobmi.
Pečený hermenlín – recept
Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte...
Grilovaný tofu kebab – recept
Nachystáme si špajdle, ktoré namočíme na dve hodiny do vody. Tofu, papriku, cuketu, cibuľu a...
Tempeh na dvoch druhoch špenátu a červenej ryži -recept
Tempeh predstavuje vynikajúci zdroj hodnotného proteínu bez cholesterolu. Tento fermentovaný...
Grilovaný baklažán s vegánskou jogurtovou omáčkou – recept
Grilovaná zelenina je veľmi lahodná a mimoriadne zdravá. Nezáleží na tom, či si na nej...
Zelené karí – recept
Táto karí panvica vďaka rozmanitej zelenine, kokosu a zázvoru zavedie vaše chuťové poháriky...
Carpaccio s červenou repou – recept
Ľahké vegetariánske carpaccio s kapustou Flower Sprouts predstavuje ideálne predjedlo pre...
Mangovo-kokosové sušené rolky – recept
Sušené rolky sú skvelou príležitosťou ako premeniť prezreté ovocie na chutnú a trvanlivú...
Karfiol ala Puttanesca – recept
Puttanesca je špagetová omáčka, ktorú obľubujú najmä v oblasti Kampánie na juhu Talianska...
Tatarák z hlivy – recept
Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...
Praženica bez vajíčok – recept
Recept pre 2 osoby
Baklažánové stromčeky v mandľovo-sezamovej kruste s ľahkým zemiakovým šalátom – recept
Baklažánové stromčeky sa zahrajú na smaženého kapra a v kombinácii so zemiakovým šalátom...
© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang