Chrumkavé kuracie ražniči
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým...
Chrumkavé kuracie ražniči
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým...
Špaldová bábovka s medom a lieskovcami – recept
Pohánková kaša s lieskovcami z MioMatu – recept
Raňajky, to je naše. Máme ich naozaj veľmi v obľube a rady si ich dlho vychutnávame. Niekedy...
Domáce “tortilla” chipsy a tie najlepšie zdravé party dipy
Základom dnešnej misie, je výroba domácich “tortilla” chipsov. Tortilla sú v uvodzovkách...
Domáca banánovo – arašidová zmrzlina – recept
Ak potrebujete tip na rýchly, delikátny a ešte aj zdravý dezert, recept na domácu banánovo-...
Seitan – recept krok po kroku
Seitanu sa hovorí napríklad aj pšeničné mäso, lebo je vyrobený z pšeničnej múky a vody a...
Pórová polievka s Maggi bujónom a s haluškami – recept
Maslo rozpustíme, pridáme múku a popražíme spoločne dozlatista. Zalejeme studenou vodou,...
Restovaná bravčová pečeň na maďarský spôsob – recept
Restovaná bravčová pečeň patrí medzi tradičné a výživné jedlá, ktoré sa vracajú do...
Punčová torta – recept
Dotuha vyšľahať 9 bielkov, pridať 9 PL kryšt.cukru a opäť dotuha vyšľahať. Jemne...
Koložvárska kapusta – recept, nutričné hodnoty a fit verzia
Koložvárska kapusta je obľúbené jedlo najmä v slovenských a maďarských domácnostiach....
Syrové halušky do polievky – recept
Polievky zo slovenskej kuchyne sú známe svojou bohatou chuťou aj sýtosťou. Jednou z...
Bryndzové pagáčiky – recept
Do preosiatej múky rozdrobíme bryndzu, postrúhané stuhnuté maslo, osolíme, pridáme vajce a...
Pudingové rezy – recept
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne pridáme cukor, žĺtky, vodu a olej. Múku zmiešame s...
Ryža – recept
1,5 l vody necháme zovrieť,pridáme 3 pol. lyžice oleja, kávovú lyžičku vegety, na drobno...
Jednoduchá sviečková omáčka – recept
Sviečková omáčka patrí k stáliciam slovenskej i českej kuchyne. Tento pokrm je skvelým...
Babičkine buchty – recept
Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré 20 minút miesime. Cesto vyvaľkáme na doske na 0,5 cm...
Dip z camembertu – recept
Syr necháme zohriať v rúre na 190 stupňov, asi na 5 minút, keďže potrebujeme, aby zmäkol a...
Mäsové guľky s jemnou bešamelovou omáčkou – recept
Do pomletého mäsa nastrúhame zemiak, aby guľky boli jemné a dochutíme morskou soľou,...
Žĺtkové rezy – recept
Cesto:
Vtáčie mlieko – recept
Dáme variť mlieko, asi tak 1,8 l mlieka (2 dcl budeme potrebovať neskôr). Pridáme cukor, nie...
Cícerová nátierka
Pred podávaním posypeme nátierku lieskovcami a podávame s hriankami, tacos, lupienkami alebo s...
Cícer s bielym syrom – recept
Cícer namočíme na 2 hodiny do studenej vody a potom ho v nej uvaríme. Scedíme...
Cuketová polievka – recept
Cibuľku osmažíme na malom množstve tuku, pridáme na kúsky pokrájanú cuketu, zemiaky...
Tofu nátierka – recept
Tofu nakrájame na malé kúsky. Pridáme majonézu, syr a prelisovaný cesnak. Mixujeme ponorným...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang