Chrumkavé kuracie ražniči

Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým...

Špaldová bábovka s medom a lieskovcami – recept

Pohánková kaša s lieskovcami z MioMatu – recept

Raňajky, to je naše. Máme ich naozaj veľmi v obľube a rady si ich dlho vychutnávame. Niekedy...

Domáce “tortilla” chipsy a tie najlepšie zdravé party dipy

Základom dnešnej misie, je výroba domácich “tortilla” chipsov. Tortilla sú v uvodzovkách...

Domáca banánovo – arašidová zmrzlina – recept

Ak potrebujete tip na rýchly, delikátny a ešte aj zdravý dezert, recept na domácu banánovo-...

Seitan – recept krok po kroku

Seitanu sa hovorí napríklad aj pšeničné mäso, lebo je vyrobený z pšeničnej múky a vody a...

Pórová polievka s Maggi bujónom a s haluškami – recept

Maslo rozpustíme, pridáme múku a popražíme spoločne dozlatista. Zalejeme studenou vodou,...

Restovaná bravčová pečeň na maďarský spôsob – recept

Restovaná bravčová pečeň patrí medzi tradičné a výživné jedlá, ktoré sa vracajú do...

Punčová torta – recept

Dotuha vyšľahať 9 bielkov, pridať 9 PL kryšt.cukru a opäť dotuha vyšľahať. Jemne...

Koložvárska kapusta – recept, nutričné hodnoty a fit verzia

Koložvárska kapusta je obľúbené jedlo najmä v slovenských a maďarských domácnostiach....

Syrové halušky do polievky – recept

Polievky zo slovenskej kuchyne sú známe svojou bohatou chuťou aj sýtosťou. Jednou z...

Bryndzové pagáčiky – recept

Do preosiatej múky rozdrobíme bryndzu, postrúhané stuhnuté maslo, osolíme, pridáme vajce a...

Pudingové rezy – recept

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne pridáme cukor, žĺtky, vodu a olej. Múku zmiešame s...

Ryža – recept

1,5 l vody necháme zovrieť,pridáme 3 pol. lyžice oleja, kávovú lyžičku vegety, na drobno...

Jednoduchá sviečková omáčka – recept

Sviečková omáčka patrí k stáliciam slovenskej i českej kuchyne. Tento pokrm je skvelým...

Babičkine buchty – recept

Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré 20 minút miesime. Cesto vyvaľkáme na doske na 0,5 cm...

dip-z-camembertu-2

Dip z camembertu – recept

Syr necháme zohriať v rúre na 190 stupňov, asi na 5 minút, keďže potrebujeme, aby zmäkol a...

Mäsové guľky s jemnou bešamelovou omáčkou – recept

Do pomletého mäsa nastrúhame zemiak, aby guľky boli jemné a dochutíme morskou soľou,...

Žĺtkové rezy – recept

Cesto:

Vtáčie mlieko – recept

Dáme variť mlieko, asi tak 1,8 l mlieka (2 dcl budeme potrebovať neskôr). Pridáme cukor, nie...

cicerova-natierka-2

Cícerová nátierka

Pred podávaním posypeme nátierku lieskovcami a podávame s hriankami, tacos, lupienkami alebo s...

Cícer s bielym syrom – recept

Cícer namočíme na 2 hodiny do studenej vody a potom ho v nej uvaríme. Scedíme...

Cuketová polievka – recept

Cibuľku osmažíme na malom množstve tuku, pridáme na kúsky pokrájanú cuketu, zemiaky...

Tofu nátierka – recept

Tofu nakrájame na malé kúsky. Pridáme majonézu, syr a prelisovaný cesnak. Mixujeme ponorným...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang