Suroviny
- 500 g kuracieho mäsa
- 500 g póru a cibule
- 400 g bielej kapusty
- 500 g mrkvy
- 500 g špagiet
- olej
- cesnak
- sójová omáčka
- soľ
Postup
Na panvici rozohrejeme trochu oleja a vypražíme na rezance nakrájané kuracie mäso, ktoré sme deň predtým naložili do sójovej omáčky a cesnaku. Mäso podlejeme trochou vody a dusíme domäkka.
Medzitým na troške oleja dozlata opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pór. Potom podlejeme vodou a pridáme rezance z 2/3 bielej kapusty a dusíme domäkka.
Keď je podusené mäso aj kapusta s cibuľou a pórom mäkké, všetko zmiešame s čerstvo uvarenými ešte teplými špagetami, osolíme a necháme uležať cca 10 min.
Pri podávaní vmiešame do zmesi zvyšok nadrobno nakrájanej čerstvej nedusenej kapusty a nastrúhanú mrkvu.