
Tatarák z hlivy – recept
Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...
Tatarák z hlivy – recept
Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...
Praženica bez vajíčok – recept
Recept pre 2 osoby
Baklažánové stromčeky v mandľovo-sezamovej kruste s ľahkým zemiakovým šalátom – recept
Baklažánové stromčeky sa zahrajú na smaženého kapra a v kombinácii so zemiakovým šalátom...
Ryžové cestoviny so zeleninou preliate arašidovou omáčkou – recept
Vraj vegánsky a bezlepkový recept. Nikto nám nechcel uveriť, keď ochutnal. Kombinácií...
Domáce mandľové mlieko
Okrem toho, že je mandľové mlieko bohaté na minerály a vitamíny je aj veľmi, veľmi chutné....
Chrumkavý tradičný falafel – recept
Falafel je tradičné arabské jedlo, veľmi obľúbené. Sú to opražené guličky z cíceru a...
Chrumkavé zeleninové závitky so sladko-kyslou čili omáčkou – recept
Recept na 8 závitkov
Vegetariánske „knedlo, tempeh, zelo“ – recept
Knedlo tempeh zelo evokuje skôr bežný obed v socialistickej závodnej jedálni, ale na našom...
Tofu špíziky s arašidovou omáčkou – recept
Recept pre 4 osoby
Zapekané šampiňóny s tofu, karamelizovanou šalotkou, podávané s Valerianella šalátom s fetou
Recept pre 2 -3 osoby
Špenátový šalát s opraženým tofu a lahodnou zálievkou – recept
Hovorí sa, že naše bunky sú ako ryby. Sú také zdravé, ako voda v ktorej plávajú.
Raw paradajková omáčka či pesto zo sušených paradajok – recept
Recept na pesto sa vždy zíde. Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chleba, ako plnka...
© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang