Vegan/Vegetarian

Tatarák z hlivy – recept

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom...

Praženica bez vajíčok – recept

Recept pre 2 osoby

Baklažánové stromčeky v mandľovo-sezamovej kruste s ľahkým zemiakovým šalátom – recept

Baklažánové stromčeky sa zahrajú na smaženého kapra a v kombinácii so zemiakovým šalátom...

Ryžové cestoviny so zeleninou preliate arašidovou omáčkou – recept

Vraj vegánsky a bezlepkový recept. Nikto nám nechcel uveriť, keď ochutnal. Kombinácií...

Domáce mandľové mlieko

Okrem toho, že je mandľové mlieko bohaté na minerály a vitamíny je aj veľmi, veľmi chutné....

Chrumkavý tradičný falafel – recept

Falafel je tradičné arabské jedlo, veľmi obľúbené. Sú to opražené guličky z cíceru a...

Chrumkavé zeleninové závitky so sladko-kyslou čili omáčkou – recept

Recept na 8 závitkov

Vegetariánske „knedlo, tempeh, zelo“ – recept

Knedlo tempeh zelo evokuje skôr bežný obed v socialistickej závodnej jedálni, ale na našom...

Tofu špíziky s arašidovou omáčkou – recept

Recept pre 4 osoby

Zapekané šampiňóny s tofu, karamelizovanou šalotkou, podávané s Valerianella šalátom s fetou

Recept pre 2 -3 osoby

Špenátový šalát s opraženým tofu a lahodnou zálievkou – recept

Hovorí sa, že naše bunky sú ako ryby. Sú také zdravé, ako voda v ktorej plávajú.

Raw paradajková omáčka či pesto zo sušených paradajok – recept

Recept na pesto sa vždy zíde. Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chleba, ako plnka...

© 2023 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang