Svieži feniklový šalát s granátovým jablkom – recept

Fenikel mnohí z nás poznajú skôr vo forme čaju, ako v šaláte. My túto krásnu zeleninu...

Slniečková mango pena s kešu krémom – recept

Jeden z najrýchlejších a najzdravších dezertov.

Jahodové tiramisu – recept

Potrebujeme:

Pesto – recept

Chcete vedieť ako si pripraviť dobré pesto? Čo je jeho základom, ako ho používať a aké...

Hubovo bravčový perkelt – recept

Do hrnca s repkovým olejom pridáme ryžu a opečieme ju do sklovita, pridáme 2 KL červenej...

Bravčová panenka so smotanovo – syrovou omáčkou – recept

Nakrájame bravčovú panenku, osolíme morskou soľou a okoreníme čiernym korením.

Feniklovo – rajčinová polievka – recept

Necháme rozohriať hrniec s repkovým olejom.

Pečeňová paštéta – recept

Pečeňová paštéta je obľúbená pochúťka, ktorá slúžila ako elegantná súčasť...

Dusené morčacie prsia so špenátom a pomarančami – recept

Do vody pridáme pár semienok koriandru, bobkový list a vetvičku rozmarínu.

Krémová pórovo – cícerová polievka a lá Jamie Oliver

pozn.: pri vegánskej verzii vylúčime maslo a syr

Avokádovo-bryndzová nátierka

Vždy ma bavilo skúšať nové recepty a meniť ich podľa seba. Hlavne recepty na nátierky,...

Čoko-pohánková kaša

Pohánka je u nás na tanieri dosť často. Na raňajky na sladko, na obed pripravená ako hlavné...

med

Využite pri varení zdravý med

Med je zdravý a veľmi dobrý. V tomto článku si prezradíme pár tipov, ktoré si...

zdravsie-jedlo

Spravte si vaše jedlo zdravšie

Keď varíme, najčastejšie od jedla požadujeme dobrú chuť a správnu výživnosť....

celozrnne-slimaky-2

Celozrnné slimáky – recepty

Mlieko, kvasnice, vajce, múku, soľ a cukor dáme do misky a rukou kvasíme asi 20 minút. Cesto...

kuracie-filety

Kuracie filety v pivnom ceste – recept

Nakrájame surové nepredvarené zemiaky v šupke a necháme piecť na panvici s repkovým olejom.

Sviečková na smotane – recept

Odležanú sviečkovicu odblaníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny,osolíme, okoreníme...

Vianočné pečené gaštany – recept

Na začiatku oddeľte zdravé gaštany od tých, čo sú červavé. Vlhkou handrou gaštany...

Zapekané šampiňóny – recept

Šampiňóny očistíme a prekrojíme na polovice. Zapekaciu misu vymastíme olivovým olejom a...

Polenta so syrom – recept

Do väčšieho hrnca dáme variť vývar a pol litra vody. Privedieme do varu. Pridáme polentu a...

Grilovaný encián – recept

Nachystáme si toľko enciánov, koľko porcií potrebujeme. Každý encián prekrojíme na...

Teľacie rezne á la wiener schnitzel – recept

Blany z teľacieho mäsa odstránime a mäso nakrájame.

Zákusok Bounty – recept

Maslo rozpustíme. Vmiešame doň cukor, smotanu, kokos a vypracujeme na hladkú hmotu. Menší...

Tvarohová torta – recept

Všetky suroviny na plnku vyšľaháme na tekutú masu. Múku, cukor, maslo, vajce a kypriaci...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang