
Svieži feniklový šalát s granátovým jablkom – recept
Fenikel mnohí z nás poznajú skôr vo forme čaju, ako v šaláte. My túto krásnu zeleninu...
Svieži feniklový šalát s granátovým jablkom – recept
Fenikel mnohí z nás poznajú skôr vo forme čaju, ako v šaláte. My túto krásnu zeleninu...
Slniečková mango pena s kešu krémom – recept
Jeden z najrýchlejších a najzdravších dezertov.
Jahodové tiramisu – recept
Potrebujeme:
Pesto – recept
Chcete vedieť ako si pripraviť dobré pesto? Čo je jeho základom, ako ho používať a aké...
Hubovo bravčový perkelt – recept
Do hrnca s repkovým olejom pridáme ryžu a opečieme ju do sklovita, pridáme 2 KL červenej...
Bravčová panenka so smotanovo – syrovou omáčkou – recept
Nakrájame bravčovú panenku, osolíme morskou soľou a okoreníme čiernym korením.
Feniklovo – rajčinová polievka – recept
Necháme rozohriať hrniec s repkovým olejom.
Pečeňová paštéta – recept
Pečeňová paštéta je obľúbená pochúťka, ktorá slúžila ako elegantná súčasť...
Dusené morčacie prsia so špenátom a pomarančami – recept
Do vody pridáme pár semienok koriandru, bobkový list a vetvičku rozmarínu.
Krémová pórovo – cícerová polievka a lá Jamie Oliver
pozn.: pri vegánskej verzii vylúčime maslo a syr
Avokádovo-bryndzová nátierka
Vždy ma bavilo skúšať nové recepty a meniť ich podľa seba. Hlavne recepty na nátierky,...
Čoko-pohánková kaša
Pohánka je u nás na tanieri dosť často. Na raňajky na sladko, na obed pripravená ako hlavné...
Využite pri varení zdravý med
Med je zdravý a veľmi dobrý. V tomto článku si prezradíme pár tipov, ktoré si...
Spravte si vaše jedlo zdravšie
Keď varíme, najčastejšie od jedla požadujeme dobrú chuť a správnu výživnosť....
Celozrnné slimáky – recepty
Mlieko, kvasnice, vajce, múku, soľ a cukor dáme do misky a rukou kvasíme asi 20 minút. Cesto...
Kuracie filety v pivnom ceste – recept
Nakrájame surové nepredvarené zemiaky v šupke a necháme piecť na panvici s repkovým olejom.
Sviečková na smotane – recept
Odležanú sviečkovicu odblaníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny,osolíme, okoreníme...
Vianočné pečené gaštany – recept
Na začiatku oddeľte zdravé gaštany od tých, čo sú červavé. Vlhkou handrou gaštany...
Zapekané šampiňóny – recept
Šampiňóny očistíme a prekrojíme na polovice. Zapekaciu misu vymastíme olivovým olejom a...
Polenta so syrom – recept
Do väčšieho hrnca dáme variť vývar a pol litra vody. Privedieme do varu. Pridáme polentu a...
Grilovaný encián – recept
Nachystáme si toľko enciánov, koľko porcií potrebujeme. Každý encián prekrojíme na...
Teľacie rezne á la wiener schnitzel – recept
Blany z teľacieho mäsa odstránime a mäso nakrájame.
Zákusok Bounty – recept
Maslo rozpustíme. Vmiešame doň cukor, smotanu, kokos a vypracujeme na hladkú hmotu. Menší...
Tvarohová torta – recept
Všetky suroviny na plnku vyšľaháme na tekutú masu. Múku, cukor, maslo, vajce a kypriaci...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang