Študentská pečať (domáca) – recept
V hrnci nad parou vymiešať Ceru, cukor a vajcia do zhustnutia. Za stáleho miešania postupne...
Študentská pečať (domáca) – recept
V hrnci nad parou vymiešať Ceru, cukor a vajcia do zhustnutia. Za stáleho miešania postupne...
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Na tanier poukladáme stehná,prelejeme omáčkou. Pridáme varené zemiaky alebo inú prílohu...
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s...
Zelenina a strukoviny, neoddeliteľná súčasť zdravej stravy
Pravdepodobne všetci ľudia dnes vedia, že zelenina je neoddeliteľnou súčasťou zdravého...
Tuniakový tatarák s jahodami – recept
Nadrobno nakrájame tuniaka a jahody.
Grilovaný losos & tagliatelle – recept
V hrnci privedieme vodu do varu, pridáme do nej cestoviny a necháme variť.
Domáca knedľa
Múku vysypeme do misy, pridáme soľ, cukor, vajce, rozmrvené droždie a toľko letného mlieka,...
Slovenská ryža – recept
Ryžu opražte na oleji do hneda. Podlejte vodou, pridajte soľ, zeleninovú koreniacu zmes a...
Hovädzí steak so zeleninou
Hotové steaky položíme na teplý tanier, prikryjeme a necháme postáť asi 5 minút. Podávame...
Chrumkavé kuracie ražniči
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým...
Pohánková kaša s lieskovcami z MioMatu – recept
Raňajky, to je naše. Máme ich naozaj veľmi v obľube a rady si ich dlho vychutnávame. Niekedy...
Domáce “tortilla” chipsy a tie najlepšie zdravé party dipy
Základom dnešnej misie, je výroba domácich “tortilla” chipsov. Tortilla sú v uvodzovkách...
Domáca banánovo – arašidová zmrzlina – recept
Ak potrebujete tip na rýchly, delikátny a ešte aj zdravý dezert, recept na domácu banánovo-...
Pórová polievka s Maggi bujónom a s haluškami – recept
Maslo rozpustíme, pridáme múku a popražíme spoločne dozlatista. Zalejeme studenou vodou,...
Punčová torta – recept
Dotuha vyšľahať 9 bielkov, pridať 9 PL kryšt.cukru a opäť dotuha vyšľahať. Jemne...
Syrové halušky do polievky – recept
Polievky zo slovenskej kuchyne sú známe svojou bohatou chuťou aj sýtosťou. Jednou z...
Pudingové rezy – recept
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne pridáme cukor, žĺtky, vodu a olej. Múku zmiešame s...
Ryža – recept
1,5 l vody necháme zovrieť,pridáme 3 pol. lyžice oleja, kávovú lyžičku vegety, na drobno...
Jednoduchá sviečková omáčka – recept
Sviečková omáčka patrí k stáliciam slovenskej i českej kuchyne. Tento pokrm je skvelým...
Babičkine buchty – recept
Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré 20 minút miesime. Cesto vyvaľkáme na doske na 0,5 cm...
Dip z camembertu – recept
Syr necháme zohriať v rúre na 190 stupňov, asi na 5 minút, keďže potrebujeme, aby zmäkol a...
Mäsové guľky s jemnou bešamelovou omáčkou – recept
Do pomletého mäsa nastrúhame zemiak, aby guľky boli jemné a dochutíme morskou soľou,...
Žĺtkové rezy – recept
Cesto:
Vtáčie mlieko – recept
Dáme variť mlieko, asi tak 1,8 l mlieka (2 dcl budeme potrebovať neskôr). Pridáme cukor, nie...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang