
Ako často jesť ryby?
Všetci dobre vieme, že ryby sú veľmi zdravé, ale aj napriek tomu ich konzumujeme pomerne málo.
Ako často jesť ryby?
Všetci dobre vieme, že ryby sú veľmi zdravé, ale aj napriek tomu ich konzumujeme pomerne málo.
Medvedie mlieko – recept
Mlieko zohrejeme, dáme do pohára, zamiešame doň med a rum. Tento recept je vynikajúci pri...
Parmezánové sladké zemiaky – recept
Na panvicu nalejte olivový olej a rozohrejte ho. Nakrájajte si cesnak na tenké plátky. Potom ho...
Bruschetta – recept
Opečte chlieb a potrite cesnakom. Rajčiny pokrájajte na mesiačiky a poukladajte na chlieb....
Prívarok z červenej šošovice – recept
V rajnici na troche olivového oleja orestujeme na jemno nakrájanú cibuľku dozlatista. Umytú...
Cícerová polievka so zeleninou – recept
Cícer namočíme do vody aspoň na 12 hodín. Následne vodu zlejeme a v čerstvej (asi 2 litre)...
Kokosové rezy s marhuľami – recept
Cesto (na 2 pláty):
Opitý Izidor – recept
Cesto:
Pečené mäso s knedľou a kapustou – recept
Mäso:
Škoricový koláč – recept
V miske spolu zmiešame múku, cukor, vanilkový cukor, olej, mlieko, kypriaci prášok do pečiva,...
Banánový koláč s extra čokoládovou polevou – recept
Čokoládová poleva:
Jednoduchá orechová torta s ovocím – recept
Cesto:
Mandarínkové rezy – recept
Cesto:
Plnené linecké tyčinky – recept
Cesto:
Tvarohová roláda – recept
Cesto:
Griotka rezy – recept
Cesto:
Torta Philadelphia – recept
Cesto:
Svieženka – recept
Cesto (na dva pláty):
Zamatová roláda – recept
Cesto:
Lístkové trubičky – recept, druhy náplní a varianty na slano
Lístkové trubičky, inak nazývané aj „Šamronky“ alebo „Šamrole“, sú obľúbeným...
Kuracia paštéta – recept
Pečienky očistíme a nakrájame na kúsky. Na panvici orestujeme na kocky nakrájanú...
Kokosové valčeky – recept
Na ozdobu:
Kornútky s krémom – recept
Krém:
Talianska omeleta – recept
Talianska omeleta, známa aj pod názvom frittata, patrí medzi ikonické jedlá talianskej...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang