Recepty

Kuracie mäso s bylinkovým maslom

Upečené kuracie rezne posypeme mandľami. Podávame so zeleninovou prílohou a šalátom podľa...

Zákusok Snickers – recept

Cesto:

Zemiakové tipy a triky

Zemiaky sa musia skladovať v chladnej, suchej, no predovšetkým tmavej miestnosti. Pôsobením...

Tvarohový zázrak – recept

Cesto:

Pečená jahňacina

Pečenú jahňacinu nakrájame na kusy, výpek precedíme a podávame osobitne. S jahňacinou...

Cuketový koláč s tvarohom – recept

Cesto:

Salámová pena – recept

Salámu jemne pomelieme. Maslo vymiešame a striedavo doň pridávame smotanu a pomletú salámu....

Tzatziki – recept

Ošúpanú uhorku nastrúhame na hrubšie "rezance" a vyžmýkame ich tak, aby v nich ostalo čo...

Kapustnica s mäsom – recept

Kapustnicu môžete podávať s opekanými, alebo varenými zemiakmi.

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou

Zemiaky zapečené so syrom cottage cheese chutia oveľa lepšie, keď ich podávame 10 minút po...

Punčové rezy – recept

Cesto:

Domáca becherovka – recept

Všetko dáme do fľaše, zatvoríme, poriadne pretrasieme a necháme lúhovať minimálne 24...

Ríbezľový kompót – recept

Ríbezle odstopkujeme, umyjeme a necháme odkvapkať. Následne ich dáme do pohárov striedavo s...

Srbská roštenka – recept

Roštenku umyjeme, osušíme a pokrájame na plátky. Okrajové blany narežeme, naklepeme,...

Karamelové veterníky – recept

CESTO:

Halušky so syrom – recept

Halušky so syrom patria medzi najobľúbenejšie jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie mäkkých...

Ruské rezy – recept

Cesto 1:

Kápiová pomazánka – recept

Maslo zmiešame so syrom, pridáme nastrúhanú šunkovú salámu, jemne nakrájané kápie,...

Humus – cícerový krém – recept

Cícer rozmixujeme na jemnú kašu, následne pridáme roztlačený cesnak, smotanu a majonézu....

Bravčový steak – recept

1. Reďkovky a papriku očistíme a omyjeme. Papriku nakrájame na pásiky a reďkovku na menšie...

Trasená torta – recept

Do väčšieho hrnca, ktorý dobre tesní nalejeme 2 smotany, 2 kompóty aj so šťavou a nasypeme...

salámový šalát

Domáci salámový šalát – recept

Salámový šalát je jedným z tých tradičných receptov, ktorý si mnohí pamätajú z detstva...

Živánsky závin – recept

Mäso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na plát, osolíme a okoreníme. Očistenú mrkvu a zeler...

Krabia pomazánka I. – recept

Krabie tyčinky a cibuľu jemne nakrájame na kostičky a zmiešame zo syrom a tatarskou omáčkou....

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang