Recept na kubánsky sendvič
Tento sendvič je výnimočný vďaka vrstvám marinovanej bravčovej pečienky, šunky, syra a...
Recept na kubánsky sendvič
Tento sendvič je výnimočný vďaka vrstvám marinovanej bravčovej pečienky, šunky, syra a...
Mastené lokše s kapustou – recept
Uvarené zemiaky nastrúhame nadrobno. Pridáme do nich jedno vajce a štipku soli. Pridávame...
Recept na ľadovú kávu
Ľadová káva je osviežujúci a lahodný nápoj, ktorý sa v posledných rokoch stáva čoraz...
Letný ovocný dezert plný farieb
S blížiacim sa letom často myslíme na teplé slnečné dni a chutné osviežujúce letné...
Krémová hubová polievka – recept
Hlbokú zemitú chuť klasického receptu na domácu krémovú hubovú polievku nemožno prekonať,...
Florentská teľacia pečeň – recept
Pečeň nakrájame na tenké plátky a následne ich zľahka pomúčime. Do panvice dáme olej,...
Žemľovka s pudingom – recept
Žemľovka patrí medzi najobľúbenejšie tradičné sladké jedlá, ktoré sa pripravovali v...
Víte, kolik kofeinu obsahuje vaše oblíbená káva?
Každé ráno, kdy se probouzíme do nového dne, nám naše milovaná káva dodává potřebnou...
Székelský guláš – recept
Mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky dáme do hrnca s na drobné kúsky pokrájanou...
Špenátový prívarok – recept
Mlieko nalejeme do hrnca a dáme na mierny oheň. Dáme doň zmrazenú kocku špenátu a počkáme,...
Zemiakový šalát s cviklou – recept
Cviklu nakrájame na kocky a necháme celú noc marinovať v mede a octe.
Zapekaný karfiol – recept
vé mlieko a urobíme z nich zemiakovú kašu. Zamiešame do nej na oleji podusenú cibuľku a...
Zapekaná brokolica – recept
Brokolicu prelejeme vriacou vodou. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy.
Vyprážaný karfiol – recept
Ružičky karfiolu varíme 15 minút vo vode. Vyberieme ich a necháme vychladnúť. Potom ich...
Vyprážaný baklažán so zeleninou – recept
Baklažán nakrájajte na tenšie plátky. Osoľte. Obaľte v múke a vyprážajte v oleji tak, aby...
Paradajkový šalát s bielou fazuľkou – recept
Olej, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a citrónovu šťavu zmiešame v malej miske, aby...
Karfiolové karbonátky – recept
Karfiol varíme 20 minút vo vode do zmäknutia. Roztlačíme ho.
Kalerábové placky – recept
Očistený a umytý kaleráb nakrájaný na väčšie kusy uvaríme skoro do mäkka. Necháme...
Kalerábová polievka – recept
Kaleráb nastrúhame na hrubšom strúhadle. Do hrnca dáme maslo a opražíme na ňom kaleráb....
Delená strava – Howard Hay
Delená strava je spôsob stravovania, ktorý zahŕňa rozdelenie jedál na konkrétne makroživiny...
Tekvica na čínsky spôsob – recept
Na oleji popražíme na drobné kúsky nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú zeleninu, osolíme...
Vegánsky proteínový doplnok – funguje?
V posledných rokoch sa čoraz viac ľudí rozhoduje pre vegetariánsku alebo vegánsku stravu, aby...
Šuľky so strúhankou – recept
Zemiaky nastrúhame na jemno. Pridáme do nich vajíčko a štipku soli. Po lyžiciach pridávame...
Cviklový šalát so zelerom – recept
Cviklu uvaríme do mäkka, olúpeme a pokrájame na strúhadle na plátky. Umytý zeler olúpeme,...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang