Recepty

Recept na kubánsky sendvič

Tento sendvič je výnimočný vďaka vrstvám marinovanej bravčovej pečienky, šunky, syra a...

Mastené lokše s kapustou – recept

Uvarené zemiaky nastrúhame nadrobno. Pridáme do nich jedno vajce a štipku soli. Pridávame...

Recept na ľadovú kávu

Ľadová káva je osviežujúci a lahodný nápoj, ktorý sa v posledných rokoch stáva čoraz...

Letný ovocný dezert plný farieb

S blížiacim sa letom často myslíme na teplé slnečné dni a chutné osviežujúce letné...

Krémová hubová polievka – recept

Hlbokú zemitú chuť klasického receptu na domácu krémovú hubovú polievku nemožno prekonať,...

florentska-telacia-pecen-2

Florentská teľacia pečeň – recept

Pečeň nakrájame na tenké plátky a následne ich zľahka pomúčime. Do panvice dáme olej,...

Žemľovka s pudingom – recept

Žemľovka patrí medzi najobľúbenejšie tradičné sladké jedlá, ktoré sa pripravovali v...

Víte, kolik kofeinu obsahuje vaše oblíbená káva?

Každé ráno, kdy se probouzíme do nového dne, nám naše milovaná káva dodává potřebnou...

Székelský guláš – recept

Mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky dáme do hrnca s na drobné kúsky pokrájanou...

Špenátový prívarok – recept

Mlieko nalejeme do hrnca a dáme na mierny oheň. Dáme doň zmrazenú kocku špenátu a počkáme,...

Zemiakový šalát s cviklou – recept

Cviklu nakrájame na kocky a necháme celú noc marinovať v mede a octe.

Zapekaný karfiol – recept

vé mlieko a urobíme z nich zemiakovú kašu. Zamiešame do nej na oleji podusenú cibuľku a...

Zapekaná brokolica – recept

Brokolicu prelejeme vriacou vodou. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy.

Vyprážaný karfiol – recept

Ružičky karfiolu varíme 15 minút vo vode. Vyberieme ich a necháme vychladnúť. Potom ich...

baklazan-so-zeleninou

Vyprážaný baklažán so zeleninou – recept

Baklažán nakrájajte na tenšie plátky. Osoľte. Obaľte v múke a vyprážajte v oleji tak, aby...

Paradajkový šalát s bielou fazuľkou – recept

Olej, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a citrónovu šťavu zmiešame v malej miske, aby...

Karfiolové karbonátky – recept

Karfiol varíme 20 minút vo vode do zmäknutia. Roztlačíme ho.

Kalerábové placky – recept

Očistený a umytý kaleráb nakrájaný na väčšie kusy uvaríme skoro do mäkka. Necháme...

Kalerábová polievka – recept

Kaleráb nastrúhame na hrubšom strúhadle. Do hrnca dáme maslo a opražíme na ňom kaleráb....

Delená strava – Howard Hay

Delená strava je spôsob stravovania, ktorý zahŕňa rozdelenie jedál na konkrétne makroživiny...

Tekvica na čínsky spôsob – recept

Na oleji popražíme na drobné kúsky nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú zeleninu, osolíme...

Vegánsky proteínový doplnok – funguje?

V posledných rokoch sa čoraz viac ľudí rozhoduje pre vegetariánsku alebo vegánsku stravu, aby...

Šuľky so strúhankou – recept

Zemiaky nastrúhame na jemno. Pridáme do nich vajíčko a štipku soli. Po lyžiciach pridávame...

Cviklový šalát so zelerom – recept

Cviklu uvaríme do mäkka, olúpeme a pokrájame na strúhadle na plátky. Umytý zeler olúpeme,...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang