Ako si doma pripraviť dokonalé mandľové maslo? Inšpirujte sa

Mandľové maslo nielen skvele chutí, ale je aj lahodnou a zdravou alternatívou k tradičnému...

Recept na najlepší fazuľový nákyp

Zelená fazuľka je všestranná a výživná zelenina, ktorú možno pripraviť na rôzne...

Recept na najlepší chlieb

Pečenie domáceho chleba je jednoduchá, ale obohacujúca kulinárska činnosť, ktorá vám...

Nadýchaný francúzsky toast – recept

Francúzsky toast, vo francúzštine známy aj ako "pain perdu", čo znamená "stratený chlieb",...

nachos-pre-chlapov-2

Nachos pre chlapov – recept

Nachos, obľúbené a chutné občerstvenie, sa stalo základom mnohých domácností, kín,...

Recept na mexický šalát s makarónmi

Mexický šalát s makarónmi je lahodný a aromatický pokrm, ktorý spája živé chute mexickej...

Recept na mexickú polievku Caldo de Pollo

Caldo de Pollo, známa aj ako kuracia polievka, je tradičné mexické jedlo, ktoré je obdivované...

Mrkvovo – papriková krémová polievka – recept

Papriková polievka je chutné jedlo, ktoré pochádza z maďarskej kuchyne. Je to živá a...

Marhuľové smoothie – recept

Dozreté sladučké marhule si nemusíte vychutnávať len v koláčoch, knedliach či džemoch....

Medová torta – recept

Medová torta je sladký a vláčny dezert. Má bohatú chuť a ľahko skaramelizované okraje, čo...

Marhuľový lekvár – recept

Marhuľový lekvár je chutná a všestranná ovocná nátierka, ktorá sa vyrába varením...

Recept na makronky

Makronky alebo macarons sú sladké dobroty, ktoré majú pôvod vo Francúzsku. Sú to malé...

Mandľové fondue – recept

Mandľové fondue je lahodný a univerzálny pokrm, ktorý ponúka jedinečný spôsob, ako si...

maki-sushi-2

Maki sushi – recept

Maki sushi je druh tradičnej japonskej kuchyne, ktorý je dobre známy svojou kombináciou ryže,...

Liptovsko-talianske cestoviny – recept

Liptovsko-talianske cestoviny - jedinečný recept, ktorý spája slovenské a talianske chute....

Šošovicová polievka s kyslou kapustou a hubami – recept

Prebratú a umytú šošovicu namočíme na 24 hodín do vody. Varíme ju v tej istej vode,...

Orechový koláč so žĺtkovou polevou – recept

Recept na tradičný orechový koláč so žĺtkovou polevou, ktorý sa volá aj žĺtkové rezy,...

oranzove-rizoto-2

Oranžové rizoto

Oranžové rizoto nie je ťažké pripraviť. Je to vlastne veľmi jednoduché. Príprava rizota si...

Špargľa po maďarsky – recept

Špargľu uvaríme v posolenej vode a necháme odkvapkať. Strúhanku opražíme na masle. Na dno...

baklazanovy-kolac

Baklažánový koláč so strúhaným syrom – recept

Baklažány olúpeme, nakrájame na pozdĺžne plátky a na oleji osmažíme. Ohňovzdornú misu...

Cesta k čerstvosti: Optimálne podmienky skladovania ovocia a zeleniny

V dnešnej dobe, keď sa snažíme žiť zdravo a šetrne k našej planéte, je správne...

Bratislavské bravčové pliecko – recept

Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo...

Pečeňový nákyp – recept

Najskôr z pečene odstránime blanu a žily. Cibuľu nakrájame na drobné kúsky a podusíme ju...

„Pozlátené“ hovädzie držky na bolonský spôsob – recept

Držky najskôr uvaríme a následne ich pokrájame na štvorčeky. Do kastróla dáme štipku...

© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang