Ako si doma pripraviť dokonalé mandľové maslo? Inšpirujte sa
Mandľové maslo nielen skvele chutí, ale je aj lahodnou a zdravou alternatívou k tradičnému...
Ako si doma pripraviť dokonalé mandľové maslo? Inšpirujte sa
Mandľové maslo nielen skvele chutí, ale je aj lahodnou a zdravou alternatívou k tradičnému...
Recept na najlepší fazuľový nákyp
Zelená fazuľka je všestranná a výživná zelenina, ktorú možno pripraviť na rôzne...
Recept na najlepší chlieb
Pečenie domáceho chleba je jednoduchá, ale obohacujúca kulinárska činnosť, ktorá vám...
Nadýchaný francúzsky toast – recept
Francúzsky toast, vo francúzštine známy aj ako "pain perdu", čo znamená "stratený chlieb",...
Nachos pre chlapov – recept
Nachos, obľúbené a chutné občerstvenie, sa stalo základom mnohých domácností, kín,...
Recept na mexický šalát s makarónmi
Mexický šalát s makarónmi je lahodný a aromatický pokrm, ktorý spája živé chute mexickej...
Recept na mexickú polievku Caldo de Pollo
Caldo de Pollo, známa aj ako kuracia polievka, je tradičné mexické jedlo, ktoré je obdivované...
Mrkvovo – papriková krémová polievka – recept
Papriková polievka je chutné jedlo, ktoré pochádza z maďarskej kuchyne. Je to živá a...
Marhuľové smoothie – recept
Dozreté sladučké marhule si nemusíte vychutnávať len v koláčoch, knedliach či džemoch....
Medová torta – recept
Medová torta je sladký a vláčny dezert. Má bohatú chuť a ľahko skaramelizované okraje, čo...
Marhuľový lekvár – recept
Marhuľový lekvár je chutná a všestranná ovocná nátierka, ktorá sa vyrába varením...
Recept na makronky
Makronky alebo macarons sú sladké dobroty, ktoré majú pôvod vo Francúzsku. Sú to malé...
Mandľové fondue – recept
Mandľové fondue je lahodný a univerzálny pokrm, ktorý ponúka jedinečný spôsob, ako si...
Maki sushi – recept
Maki sushi je druh tradičnej japonskej kuchyne, ktorý je dobre známy svojou kombináciou ryže,...
Liptovsko-talianske cestoviny – recept
Liptovsko-talianske cestoviny - jedinečný recept, ktorý spája slovenské a talianske chute....
Šošovicová polievka s kyslou kapustou a hubami – recept
Prebratú a umytú šošovicu namočíme na 24 hodín do vody. Varíme ju v tej istej vode,...
Orechový koláč so žĺtkovou polevou – recept
Recept na tradičný orechový koláč so žĺtkovou polevou, ktorý sa volá aj žĺtkové rezy,...
Oranžové rizoto
Oranžové rizoto nie je ťažké pripraviť. Je to vlastne veľmi jednoduché. Príprava rizota si...
Špargľa po maďarsky – recept
Špargľu uvaríme v posolenej vode a necháme odkvapkať. Strúhanku opražíme na masle. Na dno...
Baklažánový koláč so strúhaným syrom – recept
Baklažány olúpeme, nakrájame na pozdĺžne plátky a na oleji osmažíme. Ohňovzdornú misu...
Cesta k čerstvosti: Optimálne podmienky skladovania ovocia a zeleniny
V dnešnej dobe, keď sa snažíme žiť zdravo a šetrne k našej planéte, je správne...
Bratislavské bravčové pliecko – recept
Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo...
Pečeňový nákyp – recept
Najskôr z pečene odstránime blanu a žily. Cibuľu nakrájame na drobné kúsky a podusíme ju...
„Pozlátené“ hovädzie držky na bolonský spôsob – recept
Držky najskôr uvaríme a následne ich pokrájame na štvorčeky. Do kastróla dáme štipku...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang