
Škoricový koláč – recept
V miske spolu zmiešame múku, cukor, vanilkový cukor, olej, mlieko, kypriaci prášok do pečiva,...
Škoricový koláč – recept
V miske spolu zmiešame múku, cukor, vanilkový cukor, olej, mlieko, kypriaci prášok do pečiva,...
Banánový koláč s extra čokoládovou polevou – recept
Čokoládová poleva:
Jednoduchá orechová torta s ovocím – recept
Cesto:
Mandarínkové rezy – recept
Cesto:
Plnené linecké tyčinky – recept
Cesto:
Tvarohová roláda – recept
Cesto:
Griotka rezy – recept
Cesto:
Torta Philadelphia – recept
Cesto:
Svieženka – recept
Cesto (na dva pláty):
Zamatová roláda – recept
Cesto:
Kuracia paštéta – recept
Pečienky očistíme a nakrájame na kúsky. Na panvici orestujeme na kocky nakrájanú...
Kokosové valčeky – recept
Na ozdobu:
Kornútky s krémom – recept
Krém:
Poľovnícka šípková omáčka – recept
eseň je tu a s ňou aj šípky. Poďme si urobiť šípkovú omáčku, ktorú možno použiť...
Majonéza do zemiakového šalátu – recept
Vajcia rozbijeme a dáme do mixéra. Ak nemáme mixér, môžeme ich dať do misky a šľahať...
Kari omáčka India – recept
Najprv si pripravíme ingrediencie, následne z citrónov vytlačíme šťavu. Do misky nalejeme...
Rakovské švaľky – recept
Viete prečo sa obyvatelia Rakovej nazývajú "švaľkari"? Pretože sa tam varia švaľky. Je to...
Neutrálne potraviny
rastlinné oleje /olivový, slnečnicový/, neztužené margaríny a maslo
Šalát z bielej kapusty – recept
Kapustu nakrájame na jemno, vložíme do misy a polejeme vriacou vodou. Necháme pol minúty...
Šalát zo šampiňónov – recept
Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme ich a na masle podusíme na slabom...
Prekladaná zemiaková baba – recept
Mäso naklepeme, nasolíme a necháme odpočívať v chladničke do ďalšieho dňa. Zo zemiakov,...
Diabolské bravčové mäso – recept
„Diabolské“ v názve jedla väčšinou znamená štipľavé a poriadne korenené. Bravčové...
Bravčové mäso s ananásom – recept
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a v rozpálenom...
Živánska – recept
Na každú porciu si odtrhneme alobal. Musí byť hrubší, alebo ho dáme dvojmo. Na alobal...
© 2025 iVarenie.sk | Nakódoval Leoš Lang